duminică, 14 februarie 2010

FRUMOASA ZI TOTUSI !

           Am atatea sa va spun dar n-am sa vi le spun chiar pe toate, sa n-avem vorbe la proces, da ?
Cu ce sa incep ?
Aleg deschiderea jocurilor olimpice de iarna. Ce spectacol, ce desfasurare de forte, cata originalitate !
Mi-e ciuda pe mine ca nu am indemanarea de-a transpune in cuvinte tot ceea ce ma impresioneaza cu adevarat. Incerc sa va explic ce-am simtit cand am auzit despre accidentul georgianului de la antrenamentul de sanie. Primul gand care mi-a trecut prin cap a fost ca muntele si-a cerut tributul sau, apoi m-am gandit cum de virajul cel mai periculos din traseu era cel cu numarul treisprezece si cum se face ca totul trebuie sa aiba un pret nedrept de mare cateodata ? Vreau pretul corect ! Asa imi vine sa strig uneori, cu inconstienta aroganta ce-i drept ! Cine m-oi crede sa cer asa ceva si mai ales cui ?
Viata merge mai departe cu speranta ca cele sasesprezece zile de pasiune si vis nu vor fi in zadar, ca milioane de oameni vor admira fericiti, de aproape sau din orice colt al lumii acest spectacol al daruirii si talentului, al determinarii si curajului. Sa ne bucuram de el !

La ultimul etaj al unei cladiri inalte am ascultat cea mai frumoasa muzica din ultima vreme. Exista oameni obisnuiti dar daruiti de Dumnezeu cu calitati exceptionale, cu niste voci de ingeri, care nu ajung sa fie "vedete". Ador acesti oameni minunati si le multumesc ca exista si ne umplu sufletul cu frumusetea lor.

Intamplator am gasit filmul care imi place cel mai mult dintre toate pana acum. Se numeste "Fostul logodnic". Adorabil. Savuros. Realist. Ma bucur enorm ca l-am vazut. Erau sanse mici sa-l vad vreodata pentru ca nu prea urmaresc postul respectiv. Ironia sortii, filmul este o comedie. Cand am verificat ultima data mie nu imi placeau comediile. Cine sa ma mai inteleaga ? Daca nici eu nu reusesc mereu, atunci cine ?

As mai avea cateva de spus dar trebuie sa ma pregatesc. E Lasatul secului !

Sa fiti iubiti !

Lista mea de bloguri