luni, 8 februarie 2010

SMS LUNI DIMINEATA

"Datorita conditiilor nefavorabile de vreme si trafic nu ne vedem astazi la gimnastica medicala ! Pe data viitoare stabilita ! dr. ...
Inutil sa-i spun ca eu pot sa ma vad cu dansa pentru ca eu am facut programarea pt toata saptamana in asa fel incat sa pot sa ma vad cu dansa.
Inutil sa ma enervez, l-am citit inca o data, dupa care m-a bufnit rasul la gandul ca as putea sa-l forwardez si  sa-l trimit celor cu care trebuie sa ma vad astazi si maine si poimaine si in vecii vecilor pana cand natura se va indura de noi cei care nu ne-am nascut in locul potrivit. Nu mai pot cu isteria generata de vreme si cum ne-a surprins iarna pe noi.
Inutil sa ma lamentez, doar turbez cand ma gandesc ca ninge si prin alte parti, nu ? Ninge, normal ca ninge, ca doar e iarna si iarna, ghiciti ce ? Ninge ! Dar prin alte parti totul e normal. Zapada sta pe unde trebuie sa stea, adica peste tot, mai putin pe strazi si pe trotuare. Intoarsa de pe alte meleaguri sau de pe alta planeta, o prietena imi spunea ca in orasul de unde a venit erau 6.000 de utilaje de curatat zapada. Despre ce vorbim noi ??   Pai, noi vorbim despre faptul ca iarna nu-i ca vara si ca romanul nimeni nu-i sub soare. Pardon, sub zapada.

“PORTI CARE SE DESCHID”

“Porti care se deschid”

Lista mea de bloguri