joi, 25 februarie 2010

BOB

                                                              Cel mai rapid și cel mai bărbătesc traseu de bob din LUME a găzduit azi a doua manșe a fetelor. Nemțoaicele au avut un accident urât dar din fericire fără urmări grave. Nu au pierdut decât podiumul. Puteau să-și piardă viața.
Canada a luat aurul si argintul. SUA bronzul.
Doua fete cu veleități de rezerve au format echipa de aur a Canadei 1. Una a fost frânar în ediția precedentă a jocurilor iar cealaltă a fost înlocuită în ultimul moment, fapt de neconceput pentru ea, în acele momente.
Atunci a fost cumplit pentru amândouă. Acum scriu legenda.

                      Una din patinatoare a evoluat cu brio după ce mama sa murise cu două zile în urmă. Cam ce putea fi în sufletul său și cum a reușit să se țină pe picioare, nimeni nu va știi vreodată ...

                       Campioana olimpică L.Vonn a căzut și în slalomul uriaș după căzătura din proba precedentă. Era neagră de furie în fața propriei neputințe. Mama ei privea împietrită. Ce se mai poate spune. Pentru nimic în lume n-aș fi vrut să fiu în locul ei, în acele momente. Cred ca urăște ceața din toți rărunchi.

Combinata nordică începe cu săriturile ce au punctul de construcție la 140 m pe o umiditate de 100 %. Dar Icarii moderni n-au nicio tresărire. Cu câta nonșalanță privesc de pe bara de start ! Mai bate și vântul destul de tare. Nimeni nu s-a retras în ciuda condițiilor vitrege.

Inițial am vrut sa scriu doar despre bob, așa cam vreo ora, să mă satur, dar m-a furat peisajul gândurilor și-a ieșit altceva. Mai bine, cred ... Iar mă suspectau copiii că sunt maniacă.
Doamne, ce bine că jocurile se desfășoara în direct când e noapte la noi. Altfel nu se mai înțelegea nimeni cu mine peste zi.
Nici nu vreau să mă gândesc că se termină în curând ...

Lista mea de bloguri