marți, 23 februarie 2010

CONFIRMARE

                                                                       Mi-am luat detectorul la su'braț mânată de o zgândăreală în scop lucrativ ce nu-mi dădea pace." Instinctul meu de fată mare nu mă-nșeală " aproape niciodată, motiv pentru care se impunea o verificare tehnică anuală a flerului din dotare.

Deoarece Murphy nu-și aroga dreptul ce i se cuvine asupra orelor lucrate peste program, nimeni nu se  sesizează din oficiu că face muncă nenormată. L-aș concedia pe motiv de uzurpare a lui modus vivendi însuși. Dar fără domiciliul stabil scapă de fiecare dată în hătișul hârțoagelor numai ca să-mi facă mie zile memorabile. Ar fi singurul motiv pentru care nu l-aș ignora pe omniprezentul domn.

Ca orice revelație care se respectă, și a mea m-a lovit drept în frunte năucindu-mă cu evidența sa.
Pe modelul enervează-mă, jenează-mă dar și ridiculizează-mă văd destule scenarii mai mult sau mai puțin abstracte. După ce-mi fac o primă idee generală asupra subiectului o supun propriului test antispam. Test care nici măcar nu pot să-mi amintesc dacă mi-a dat vreodată eroare. Puteți să mă credeți pe cuvânt pentru că n-aveți ce pierde.

Pentru ultimul scenariu ce m-a intrigat, rezultatul testului antispam a fost pozitiv.
Fătărnicia se regăsea într-o cantitate peste limita admisă, chiar în fruntea listei de bucate. Nu-mi place ce mănânc dar ce să fac dacă în blogroll-ul meu este a doua dintre preferințele mele ? Nu se poate să nu fii auzit chestia asta vreodata ! Sau una din derivatele ei !

Încă o confirmare de primire
Cred că nu prea înțelege cineva, ceva, chiar dacă nu e nicio filozofie. Știe toata lumea, doar aici scriu pentru mine, în primul rând și e suficient să-nțeleg eu. Ca noi toți, dealtfel. Nimic nou sub soare.

Și am înțeles.
Mai greu decât ar fi trebuit deoarece proba evidenței era vizibilă cu ochiul liber dacă nu lăsai bunul gust relaxat...
S-ar putea să-mi ies din mână dacă nu exersez suficient.
Chiar și flerul trebuie întreținut la sală.

Lista mea de bloguri