vineri, 23 aprilie 2010

A DISPARRUT GAFA

                            Postul meu GAFĂ a dispărut cu tot cu comentariile voastre. Nu cred ca am vreo contributie substanțială deci o vreau înapoi. E gafa mea sau mai bine zis era gafa mea. Unde poate fi ? Am mai auzit și prin alte părți cazuri de dispariții asemănătoare. Fac un apel pe această cale, doamne cum suna ! Daca cineva știe sau are vreo cunoștință care m-ar putea ajuta în sensul recuperării gafei cu tot cu comentariile aferente i-aș fi recunoscătoare. Să zic și de recompensă ceva ? Fie, ofer ! Fie-vă milă de o biată gafă rătăcită cine știe pe unde și pe ce mâini se poate să fi încăput. Cu mulțumiri anticipate și-n speranța revederii cu gafa mea dragă, aștept nerăbdătoare ajutoare americane care că ar trebui să sosească primele deoarece macbook-ul meu este suspectul numărul unu și cu o parte măricică de vină. Și să nu vă trecă prin cap că n-am avut-o, pe ea, pe gafă pentru că am martori oculari credibili, persoane importante, nu dau nume. Aaaa și nici varianta că ar fi altă gafă de-a mea, nu mă coafează ! Mulțumind încă o data pentru înțelegere, vă pupă Ema !

20 de comentarii:

  1. am mai auzit.imi pare rau ca nu stiu cum se recupereaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asadar, tu eti de vina pentru ca stim noi cine umbla din gafa in gafa. Ai uitat usa deschisa si gafa, tzusti! afara. Ti-am vazut pe undeva gafa, dar nu te asteptasa-ti spun unde. Ar fi o gafa din partea mea sa divulg secretul.

    RăspundețiȘtergere
  3. @sictireli > Vedeți cum ești ????

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu iti mai apare nici in Tabloul de bord la Editare postari?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Mihaela, draga mea, apare dar golită de conținut (postare nefinalizată) !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie sa recunoc ca ma depaseste si pe mine situatia...Sau e o eroare de la blogspot, sau ti-a hackerit cineva contul...dar uite, daca vrei sa rescrii postul iti promit ca ma stradui sa-mi amintesc exact ce am comentat si voi comenta din nou :) Te pupic!

    RăspundețiȘtergere
  7. Incercati la history, poate gasiti acolo.E ciudat ca nici la editare postari nu apare..
    Sper sa recuperati gafa :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai facut deja o gafa. Vrei sa mai faci una incercand sa o repereti? Nu face gafa asta, te imlor!!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Mihaela > Mulțumesc, dar mi-a trecut enervarea legată de subiect. Mă gândesc să nu dispară toate postările cum au pățit alții.Te pupă Ema
    @ dyr > Merci.Am încercat.Nu prea văd cum.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ sictireli> tu vrei să mă superi (a se citi sictiresc) și să fac un efort să-mi amintesc ce mi-a zdruncinat nervii capului de-am făcut gafa...) bineeeee, vezi tu !

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Andrei > multumesc,bine ai venit!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca sictireala este pe gratis, sa fie primita.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ema, draga mea, pe viitor, dupa ce postezi ceva salveaza blogul pe calculatorul tau. La o noua postare il salvezi peste cel existent in calculator si tot asa, in felul asta va fi actualizat permanent in calculatorul tau.In cazul in care patesti sa pierzi vreo postare nu trebuie decat sa importi din calculator blogul, si toate posturile inclusiv comentariile vor reaparea. Sa salvezi blogul te duci la Tabloul de bord / Setari / Elementar / si acolo vei avea optiunea Exportati blogul.Apesi pe exportati si iti va aparea o noua optiune: Descarcati blogul.Apoi dai Save File in calculatorul tau sub ce denumire doresti.Am auzit si eu de multe cazuri de bloguri sterse definitiv de pe blogspot,de asta e important sa-l salvezi pentru ca daca il ai salvat pe calculator il poti pune inapoi pe orice platforma vrei, fie ca-i blogspot, wordpress sau domeniu propriu. Pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
  14. La history pe google ziceam eu...incercati si la la editare postari, in dreapta sus, aveti "Postarile dvs: nefinalizate, planificate, publicate.." Mergeti la postari publicate, poate e acolo.

    RăspundețiȘtergere
  15. Miha și Dyr vă mulțumesc frumos ! Încerc tot ! O s-o găsesc și-n gaură de șarpe :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Ai reusit sa-i dai de cap? Te-as ajuta cu mare placere, dar nici eu nu ma prea pricep. O saptamana frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Costea. Și mie ! Ești drăguț :)

    @Lilee. Nu încă ! Spor la treabă, că este destulă pe stoma, la noi !!!

    RăspundețiȘtergere

comentarii oprite

Lista mea de bloguri