miercuri, 24 martie 2010

ZEITE


                            Cu cine credeți că m-a prins noaptea trecută, viața ?
                            Cu Alice Năstase și Simona Catrina. Nu, nu visez și nici nu fabulez. Vă vine să credeți ca le-am sărutat și le-am îmbrățișat ? Poate că nu ! Dacă nici mie nu-mi vine să cred ! Doamne cum sunt femeile acestea două ! De mulți ani le admir, le citesc și răscitesc dar nu mă satur de ele nicicum. Acum le-am cunoscut și sunt copleșită.Sunt mai mult decât fericită că am avut șansa, nesperată la un moment dat, să le întâlnesc. Mă puteți invidia în voie ! Aveți și de ce !  Am atins zeițele și ele mi-au zâmbit !
M-au cucerit prin naturalețea lor și m-au strivit cu bunătatea  lor. Gesturi, priviri senine și o stare de bine m-au încălzit într-o atmosferă din care cu greu m-am desprins. Le-am purtat în gând mult timp după ce ne-am despărțit. Paul e ca un vis frumos iar Iza, un înger de fetiță ! Oameni frumoși și binecuvântați, vă mulțumesc pentru clipele minunate petrecute împreună.

21 de comentarii:

  1. @catalin. Nici pe amândoi obrajii !

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, as fi vrut si eu sa le cunosc! Le citesc de ani intregi... Recunosc, as putea fi invidioasa daca n-as avea nadejdea intalnirii... ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat ma bucur pentru tine, Ema! Sper ca odata sa am si eu sansa ta :). Dar povesteste-ne detalii, unde, cum, cand...:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Foto numai cu Alice? Simona unde-i? N-a fost la lansarea cărţii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Te felicit!!!
    Imi pare tare rau ca nu am putut ajunge si eu. :(

    RăspundețiȘtergere
  6. bravo..ma bucur alaturi de tine...cunosc sentimentul..l-am trait alaturi de Blandiana...

    RăspundețiȘtergere
  7. @InGri. Să nu ratezi ocazia dacă se ivește.

    @Joy. Îți doresc din toată inima să ai această sanșă ! E mult de povestit, am avut o zi nebună pe 23, incredibilă. Când se mai liniștesc lucrurile, poate voi povesti acea zi cu raliuri Constața-Free Zone. Contează că am reușit să ajung !

    @Lilee. Era cât p'aci să ne luăm de mână..))

    @sorina. Aici te invidiez eu ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Două femei în faţa cărora mă înclin... :)
    Îmi plac oamenii deştepţi şi dumnealor fac parte din categoria asta...

    RăspundețiȘtergere
  9. @Costea. Îți admir gusturile..))

    RăspundețiȘtergere
  10. Le ador pe amandoua de cativa ani buni si am senzatia ca in curand, foarte curand,voi avea si eu aceasta ocazie, de a le intalni fata in fata. Felicitari ptr reusita ta! Sunt femei de valoare, cum rar mai intalnim in zilele noastre, sa le dea Dumnezeu sanatate si viata lunga mandurora...si noua pe langa ele. Te pup si iti multumesc tare mult ptr interesul pe blogul meu:)

    RăspundețiȘtergere
  11. @CRIS. Cu plăcere ! Și altă dată !

    RăspundețiȘtergere
  12. Ema,da!! te invidiez ,dar in sensul bun...mi-as dori si eu o astfel de noapte,cred ca ai avut ce povesti cu ele...norocoaso!

    RăspundețiȘtergere
  13. @tasha. nu-ti imagina ca am stat toata noaptea. Nu ca nu mi-aș fi dorit, recunosc.......

    RăspundețiȘtergere
  14. Ema, in curand va fi ziua in care se aniverseaza revista Tango....o poti vedea iarasi si poti sa dansezi si tango daca-ti place:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Titlul blogului dvs. are vreo legatura cu expresia lui Wilde ''arta aristocratica de a nu face nimic?

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari Ema, pentru inatalnirea avuta cu cele doua. Culmea e ca, inainte (cu vreo ora) sa intru pe blogul tau si sa vad articolul, vorbisem cu cineva despre activitatea (carti, articole, bloguri) celor doua.
    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  17. @Danca Danela. Imi cam place, trebuie să recunosc !

    @El Desdichado. Al doilea prenume al fiicei mele mi-ar fi devoalat intentiile. Dar cum n-aveți de unde sa-l stiți, nu-mi ramane decat sa va felicit pentru intuiție.Credeam că sursa inspirației mele e de nedibuit. Iar m-am înșelat dar acest fapt nu poate decât să mă bucure. Cu reverență, Ema

    @Petru. Mulțumesc. Nimic nu-i întâmplător !

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu sunt un modest lector al decadentilor, asa ca am descoperit...intamplator. Dar nimic nu-i intamplator, nu-i asa...:D

    RăspundețiȘtergere
  19. cumosc sentimentul , draga mea. Pe Simona nu am cunoscut-o , inca, insa Alice e o minune, la fel ca numele si sufeltul ei ...

    RăspundețiȘtergere
  20. @ nina. Amandoua sunt minunate, deosebite, le ador !

    RăspundețiȘtergere

comentarii oprite

Lista mea de bloguri